torsdag 7 april 2011

Några kort

Jag är med i en korttävling på kortskissen.se där man ska göra ett kort efter den här skissen. Mitt bidrag ser ut så här.

Sen har jag gjort några andra kort.


 Framsidan ser ni häruppe och inuti kortet här nere. Jag använde mig av distresser till framsidan och hade ett urklippt hjärta som mall. En idé som jag såg i en bok jag lånade på jobbet. Pappret blev väldigt tunt och sladdrigt upptäckte jag så jag klistrade in papper på båda sidor inuti kortet. Det är baksidan och framsidan av samma papper. Jag tycker att baksidan kan vara snyggare än framsidan ibland.Det här kortet är ett staffli kort och jag har använt mig av ett papper från Pion, en stämpel från Magnolia som jag färglagt med Promarkers och textstämplarna kommer från Skogstokiga. Hon gör jättefina stämplar både figurer och text. De var lätta att stämpla med också:) Texten på vimpeln är Goa kramar till er och den andra stämpeltexten är Njut av livet, det går inte i repris (syns lite dåligt).


Det här är också ett staffli kort där jag använde både framsidan och baksidan av samma papper som det andra kortet nämligen ett från Pion. Jag tyckte att det röda mönstret liknade en tegelvägg och att det passade bra till bilden som är två Magnoliastämplar som jag färglagt och sen satt ihop. Tyckte hon såg ut att sakna nån därför skrev jag Saknar dig. Det kanske låter konstigt men när jag gör ett kort eller en layout så talar papprena och stämplarna om för mig vad det ska stå för text.