söndag 20 maj 2012

Veckans skiss # 20

Igår var en kompis här och scrappade med mig och eftersom jag bara nästan gjort kort på sista tiden så valde jag att göra layouter. Men jag hade svårt att komma igång och fick inte till dem riktigt. Insåg tex när jag satt fast fotona på den här layouten jag gjorde till Veckans skiss att jag skulle bytt plats på dom då pappa tittar åt höger och då dras blickarna ut från layouten när kortet sitter så som jag satte det. Eftersom jag satte fast dem med Biltema tejp var det inte så mycket jag kunde göra än att låta det vara.

Yesterday a friend was here and scrapped with me and since I have done a lot of cards lately I did LO's but I had big problems and didn't think I really got the swing of it. Like this one I did for Veckans skiss, I managed to put the photos wrong, I should have changed them around because since my dad is looking to the right the eyes when you are looking at it goes to the right and away from the LO. Oh well...


3 kommentarer:

Malin/malwa sa...

Tack för in kommentar! :)

Jo, nog är det svårt att klappa sig själv på axeln. :) De bloggade layouterna har flera saker jag gillar, men tyvärr blev jag inte lika nöjd med helheten som med andra layouter jag gjort.
Lyckligtvis har Shimelle en "hemläxa" i just det häradet: att komma fram till vad på några layouter man är nöjd med och varför - så man kan ha det i åtanke nästa gång man scrappar. Och därmed förhoppningsvis blir nöjd med det som görs. :)

Marja Seidemo sa...

gillar verkligen cirklarna och fräckt med journaling i en cirkel!
Tack för ditt bidrag till VS:-)

Charlotte sa...

Super fint layout. Flot med cirklerne.
Tak for dit bidrag til VS.