onsdag 22 augusti 2012

ATC kort

Hos Veckans skiss den här veckan ska man göra nåt annorlunda nämligen ATC kort som enligt Svensk Scrapbooking betyder: Artist Trading Cards - Stämplade eller scrappade kort i storleken 8,9 * 6,4 cm. Jag utgick efter inches 3,5 * 2,5 inches. De ska vara stora som ett vanligt samlarkort.Vad jag också förstått så får man inte sälja dessa utan de är bara för att ge eller byta bort.

Jag har aldrig gjort några förut så jag skar till tre stycken ur resterna av ett cardstock. Letade upp lite spillbitar och tog fram ett stämpelset. Det ska nämligen även stå nåt fint eller underfundigt på dem också. Många gör flera på en gång med samma tema. Så mitt tema den här gången var samma papper, fjärilar, stämpelsetet och glitterlim/perfect pearls. Jag glömde bort att man kan runda hörnen på det första så därför har det en annan form.
Det var roligt att göra dessa och om du vill ha en chans att få dessa så får du också gå in på Veckans skiss och göra en efter skissen, för de här ska jag skicka till en i teamet som sen skickar dem vidare till nån annan.

I made ATC cards today and that stands for Artist Trading Cards and is the size 3,5 * 2,5 inches and it's supposed to say something on them too. They can  only be given or traded away.
My theme was the paper, a certain stampset, butterflies and stickles/perfect pearls.
I have never done any before but it was really fun making them so I don't think it was the last time I did them.
I did them for a challenge at Veckans skiss.

This is the stamp set I used (I think it's Studio Calico).

 All three of them.

 Och det här är den som jag ställer upp med i Veckans skiss tävling.


7 kommentarer:

Anna sa...

Sicka fina kort du har gjort!! O det var mig en grymt bra beskrivning på vad det är :-) kanske jag snor den rakt av ;-) tack för att du hänger på utmaningen.

Anonym sa...

Vad fina dem blev! :-)
Snygga och stilrena !

Tanja sa...

Fint som snus :) Kul att du hakar på utmaningen!

Charlotte sa...

Så fint! Herligt og sommerligt. Flot løsning på udfordringen :) Tak for dit bidrag til VS.

Marja Seidemo sa...

Åh så himla fina dom var!! Har kommit hem till mig nu:-) Nu får vi hoppas att någon mer hoppar på;-)

Anonym sa...

Vad kul att du hoppade på med i vår ATC-vecka! Snygga! Tack för ditt bidrag till VS /J*

Scrapanna sa...

Hej Cissi och tack för det fina kortet som låg i min brevlåda idag. Hoppas att du också fick något fint. Ha det bra/Anna