måndag 19 november 2012

Veckans skiss, vecka 46

Jag tog mig i kragen och gjorde en LO till Veckans Skiss. Den här veckan fanns det en utmaning också som de skrev så här om:  
Utmaning: Vad händer just nu? Vad läser du? Vilket är ditt favoritprogram? Vilken låt går på radion hela tiden? Vilka filmer går på bio just nu? Är det ngt speciellt som du tänker mycket på? Vad längtar du efter just idag? Försök att med hjälp av ditt foto och/eller journaling frysa tiden.


Då jag för bara ett tag sedan gjorde en LO om mina favoritböcker gick ju det bort, men sen var jag på konsert igen i fredags. Peter Johansson kom till Motala med sitt band och spelade Queen musik, och det det kunde man ju bara inte missa ( när man bor 25 min från Motala och är ett stort Peter fan). Jag var där med några jobbarkompisar och vi satt/ stod längst fram och diggade för fullt sen fick jag en kram av honom efteråt, lycka! Så jag gjorde en LO om mina Peter konserter som jag varit på nu i November för det kan ju vara kul i framtiden att bli påmind vilka som var ens favoritartister 2012. Försökte göra en rockig LO, tror jag lyckades.6 kommentarer:

Jeanette Nyström (Jeany) sa...

Vilken härligt färgsprakande LO! Tack för att du hänger med oss den här veckan också! /Jeanette-DT

Maya sa...

Jeg liker ditt enkle oppsett og med fargerike mønsterpapir! Takk for at du tok utfordringen hos oss!

Titti sa...

Härligt Cicci .
Kul att använda minnen från konserten på.
Kram Titti

Tanja sa...

Kul minne!Och häftig LO :). Tack för ditt bidrag!

Charlotte sa...

Herlig layout om et fint minde. :) Flotte farver og cool splatter!
Tak for dit bidrag til VS.

allram/ Jenni sa...

Perfekt minne att scrappa. Tack för ditt bidrag till VS.