lördag 1 december 2012

December Daily

Tänkte jag skulle påbörja ett December Daily album i år också. För er som inte vet vad det är så ska man ta kort varje dag i december och skriva vad som händer eller bara skriva. Jag tänkte inte vara så strikt att jag måste ta ett kort varje dag och även blanda in andra saker som tjejernas och min önskelista och recept och minnen om andra jular. Tänkte kombinera detta med Allt Om Scrap som har ett December Daily, ett ord om dagen. Ordet för idag den 1:a december är början som jag har vävt in i min text för dagen. Ni kommer se på mina bilder att jag inte bara har ett blad för varje dag.
Jag köpte ett Very Merry December Mini-book kit direkt från October Afternoon som jag kommer att använda mig av till det här mini albumet. Det var jättefina saker i kitet men tyvärr  "fastnade " paketet i tullen vilket betyder att jag fick betala 195 kr extra i avgifter.

I am doing a December Daily album and I am using a Very Merry kit I bought from October Afternoon. I am combining this with Allt Om Scrap that have a December Daily word a day. Todays word is beginning.

 The front cover.

I haven't finished decorating it yet.

4 kommentarer:

Carina sa...

Typiskt när man väntar på något att man dessutom får detala extra för det. Härlig tolkning av början. :o)

Hozzan sa...

Den som väntar på något gott väntar alltid för länge. Nu har du iallafall en fin början.

Päivi sa...

Vad snyggt! Ser fram emot resten av ditt album :)

Kul att du hänger med på December Daily :)

Marie sa...

Vilket härligt album och extra roligt med flera sidor.
Det kommer bli ett jättefint minne.