måndag 14 januari 2013

Veckans skiss, vecka 2

Jag hade totalt missat att Veckans skiss börjat efter nyåret med nya fräscha skisser. Men som tur var så påminde min kompis Camilla mig när jag såg hennes fina bidrag i hennes blogg. Jag påbörjade den här igår kväll och orkade inte riktigt göra klart den och då såg den inte så fin ut. Men efter att ha tagit nya fräscha tag i morse så blev den så här. Jag har använt ett kit från Studio Calico, och de där remsorna på högersidan av layouten kom med. De var inte lätta att använda för de gick sönder lättare än washitejp och man kunde inte flytta på dem som washitejp. Sen böjde sig cs där de sitter, det lär ju inte märkas i albumet men när man ska fota är det irriterande.

I had totally missed that Veckans skiss had started again with a new sketch. Luckily my friend Camilla reminded me when I saw her lovely take about their cute pet on her blog. I have used a kit from Studio Calico and the border stripes comes with the kit but they where not like washitape. You cant move them once you have put them on and they riped very easily. They also bent the paper.


First some close ups.5 kommentarer:

Titti sa...

Mysig bild och Lo´n är så fin. Kram Titti

ÅsaJ sa...

Det blev en jättefin LO! Tack för din kommentar :-)

Camilla sa...

Men vad fin den är,jag gillar verkligen de 3 papperselementen runt om också!Tack för idag! KRAM

http://papperochpyssel.wordpress.com/ sa...

Jag känner igen mig i det där att man måste "vila från LOn" ibland för att det inte bara ska bli kaos. Gillar din fina tolkning. Tack för att du var med och tolkade min skiss denna veckan hos VS /J*

allram/ Jenni sa...

Så rolig LO. Gillar den jättemycket. Tack för ditt bidrag till VS.