torsdag 11 april 2013

Skissen blev ett vårigt kort

Jag har gjort ytterligare ett bidrag till Youdos påskcrop. Den här gången gav jag mig på skissen. Hade tänkt göra en LO men det blev ett kort och jag hade tänkt ut hur det ungefär skulle se ut, men kortet ville nåt helt annat. Ett tag var jag rädd att det inte skulle bli likt skissen alls men jag lyckades tämja det så att man kan se att jag utgått från skissen. Eller vad tycker ni? Jag har nämligen inspirerats av alla duktiga designers som figurklipper och hittade det här fina motivet med blommorna i min spillförvaring som jag klippte ut och klistrade fast. På första kortet ser det ut som bladen har bladlöss men sen på ett annat kort kan ni se att det är glossyaccent som jag haft på.

Skissen ser i alla fall ut så här:

Skiss
Och så här blev kortet, motivet kommer från Bildmålarna och pappret från Webster Pages. Doilisen är den runda formen på högersidan av skissen men jag drog in den, och min utklippta bild är den runda formen på vänstersidan fast en annan form och mkt större.
 I have done another one of Youdo's crop challenges. This time I made a card for the sketch challenge. The stamp comes from Bildmålarna and the paper from Webster pages and I fussy cut the roses and leaves to the left and glued them on the card.

3 kommentarer:

Camilla sa...

Åh så fint!Gillar verkligen de urklippta detaljerna!

Kram!

pojjo sa...

Jätte gulligt kort :D tack för du är med och tävlar
kram Dt- Johanna "pojjo"

Malin/malwa sa...

Verkligen härligt vårigt! Om det bara kunde locka fram värmen, nu då...