torsdag 20 juni 2013

Min födelsedag idag!

Igår var jag iväg och scrappade med några vänner och gjorde både en LO och ett kort. Naturligtvis åt vi god mat som vanligt, spenatpaj som jag gjort och god ananas paj som Camilla gjorde.

Yesterday I was away and did some scrapping with two friends and I managed to do both a LO and a card. We also ate good food and talked a lot.

Till den här layouten använde jag ett gammalt foto från 2005 när vi var i Florida och tyckte att det passade in med temat "Blå, blå vindar och vatten" som En Liten Butik i Mörrum just nu har som tema i sin tävling om att bli gästinspiratör. Jag har använt ett kit från Studio Calico, de är så behändigt med ett kit när man ska iväg och scrappa tycker jag.

For this LO I used a old photo from 2005 when we were in Florida. I thought it was fitting for the theme over at En Liten Butik I Mörrum who has a challenge to be a guest DT right now. The theme is blue water and skies. I used a kit from Studio Calico.


 Och eftersom det är min födelsedag idag så fick jag den här fina blomman och handgjorda kortet av Camilla och Annelie igår. Det är Annelie som gjort kortet. Jag blev så glad. Tack ännu en gång!

And since it is my birthday today I got this pretty flower and beautiful card from my friends. The card was made by Annelie. Thank you again!5 kommentarer:

Titti sa...

Stort Grattis på din födelsedag, och vilka fina presenter kortet är så snyggt och blomman i sin fina kruka.
Ha det gott i Midsommar, kram Titti

Malin/malwa sa...

Grattis på födelsedagen! Och lycka till med tävlingen hos ELB. :)

Annelie sa...

Stort Grattis på rätta dagen! ;-)
LO´n blev jättefin, håller en tumme hårt för dig!
Här hittar du vikningen på kortet http://mayas-hobbyblogg.blogspot.se/2013/02/steg-for-steg-trippel-lommekorttutorial.html
Kram Annelie

Anna Ekman sa...

Grattis på din fördelsedag. Så fin layout du gjort, det bruna/naturfärgade passade verkligen bra ihop med det blå.

Camilla sa...

Grattis på din dag! Hoppas du haft en fin och lugn dag!

Kram!