onsdag 8 januari 2014

Tealight candle card

Jag gjorde massor av julkort i år men har inte ens bloggat hälften. YouDo hade en tävling i december som inte går ut förrän den 12 januari, och den första deltävlingen hette Winter lights och jag gjorde ju ett bidrag som jag glömt att blogga. Nämligen ett fint ljuskort i en för mig ny vikning. Det var jättekul att göra kortet men lite pilligt och nu kan man fortsätta att göra korten fast man inte använder julpapper. Det gick åt två mönstrade papper och två cs att göra det här kortet och jag hittade en beskrivningen här. Kan inte hitta den jag använde, men den här liknar den. Jag har använt mig av papper från Bildmålarna. Textstämpeln inne i kortet kommer också från Bildmålarna och den på utsidan från YouDo.. Snöstjärnorna har jag embossat med silvrigt embossing pulver.

I have made tons of Christmas cards that I haven't shown you but lucklily for you I will show you a tea light candle card that I made for YouDo's winter challenge called Winter Lights.
Here is a tutorial on the tealight candle card. I used two patterned paper and two cs for the card. I used papers from Bildmålarna.
2 kommentarer:

Titti sa...

Så snyggt teljuskortet är i sin fina färg blå. Önskar er alla en god fortsättning från Titti

pysselpetra sa...

Sååå fint ♥ Tack för att du deltar i You Do's utmaning ♥ Petra