torsdag 8 december 2011

Lucka nummer 8

Igår blev det inget gjort för jag var bl.a. på jobbet och åt julsmörgås och fick julklappar plus blommor.
Idag hos Scrapdraken ska man göra ett ljuskort där det får plats minst två ljus. Jag som aldrig gjort något blev påhejad av min dotter att försöka göra ett. Och jag är så stolt för jag lyckades göra en ask till ljusen utan beskrivning. Jag gick efter eget huvud och det var inte så svårt som jag trodde. Sen fick jag inspiration av en slags ask med Tintin på min dotter fick på McDonalds, så jag gjorde själva kortet som ljusen sitter i efter den som mall. Jag använde en annan Bildmålarna stämpel idag, tyckte den var passande för ett ljuskort och sen hålls kortet igen med kardborre. Jag använde även en bit av en zipit påse som fönster på ljusasken.

Today at Scrapdraken you should make a card that have place for at least two tea light candles. I made the box all by myself and I am so proud because I didn't think I could, but it wasn't so difficult as I thought.
The stamp is another one from Bildmålarna and the card itself is an inspiration from a box from McDonald´s that my daughter got last time she was there. I also used a bit of a zipit bag as the window on the candlebox.


2 kommentarer:

Unknown sa...

Åhh så läckert :-)
/Maria
Scrapdraken

cia sa...

Jättefint!
Och kul med ljusen inne i kortet!
/Cia