onsdag 29 februari 2012

100 års jubilar

För två år sedan var vi uppe i Stockholm och firade min mammas faster som fyllde 100 år. Hon och hennes tvillingsyster föddes i vecka 30 eller så och systern dog men Gertrud överlevde. Ett verkligt mirakel! För några veckor sedan dog hon lugnt och skönt i sin säng och för att hylla henne har jag gjort en LO om henne. Jag använde en skiss hos Magdas som ni kan se här. Hade sönder min fjäril punch från MS igår också men min man fixade den så nu fungerar den om jag vänder den upp och ner och trycker på den på ett speciellt sätt, puh! Bokstäverna är utstansade ur ett guldglittrigt papper som har klister på baksidan.

Two years ago we went to Stockholm to celebrate my mum's aunt Gertrud who celebrated a 100 years birthday. A little while ago she passed away and to celebrate her I made a LO about her . I have used another sketch from Magdas that you can find here.

3 kommentarer:

Titti sa...

Fin Lo och hon är en verklig kämpe och hon han bli över 100 år bara det är otroligt. Kram Titti

Siv sa...

Vilken fin LO och vilken fin historia.

Marina sa...

Glad att jag fick äran att göra Gertruds 100års tårta. Beklagar förlusten, men jag hoppas och tror att hon haft ett långt och fint liv. Ett riktigt mirakel, som berör en prematurmamma!