tisdag 26 februari 2013

Min amerikanska familj

Jag har länge haft det här fina kartpappret och velat göra nåt med det eftersom Cedar Rapids ( min hemstad i Iowa, USA) är med på en av kartorna. Så när jag satte mig ner för att göra nåt till Scrapbutikens roliga tävling kom jag på vad jag skulle göra med det. Hade fått det här nyårs kortet av min värdfamilj i USA som passade perfekt till pappret, och eftersom det redan fanns en titel på kortet slapp jag komma på nån och kunde följa receptet:)

Scrapbutikens tävling är ett kärleksrecept och man skulle scrappa nåt som ligger en varmt om hjärtat och det gör min amerikanska familj.
Receptet följer: 3 cl mixade papper, 2 cl metalldekorationer, 2 cl spets och band, och lagom mängd utstansade detaljer tills ett härligt skimmer sprider sig. Kasta sedan i en näve blommor och pärlor och smaka av med handskriven text.

 Jag har med tre mönstrade papper( och utgick från att man fick ha ett cardstock som bas), två metalldekorationer ( de små människogemen), 2 band, och tre utstansade cirklar i samma papper som under fotot. Sedan hittade jag dessa fina plastblommor i mina gömmor och röda halvpärlor. Det enda som jag hade med som inte borde vara med var två geo tags och säg till om jag inte får vara med och tävla men de passade så bra in att markera Cedar Rapids och staden där min värdmamma växte upp.

Förstår inte varför fotona på mina layouter alltid blir sneda trots att de ligger plant på ett golv. Några närbilder.I made this LO with papers from a Studio Calico kit ( the first one i got). I had saved that map paper to do a LO about Cedar Rapids since it was on one of the maps. Got this New Years card from my hostfamily in Iowa, USA and it was perfect for the paper. One geo tags marks Cedar Rapids and the other one marks the city where my host mother grew up ( Rockford, Illinois).

4 kommentarer:

Titti sa...

Så fint du gjort med dekorationen, så snyggt med kartan bakom och fina andra dekorationer. Kul , har själv mina kusiner och moster ,morbror där det är alltid lika roligt att hälsa på dem. Kram Titti

NickScrapShack sa...

Så fint det blev! Gillar verkligen tjejen och killen av metall! Skulle vilja köpa dem men inte hela kittet.
Härlig lo och bra ihopsatt.

Tack för att du är med och tävlar på Scrapbutiken, lycka till!

Kram Helene

Camilla sa...

Underbar,älskar verkligen människogemen.Är det exklusivt för Studio Calico? Då vet jag om de går att få tag i eller ej,deras saker brukar man ju inte få tag i knappt särskilt inte från kit

Kram

cissi sa...

Om de söta figurgemen står det i kit informationen.
Pictome Paper Clip - Man (Sunstar)
Pictome Paper Clip Woman (Sunstar)

Om det är till nån hjälp.