måndag 25 februari 2013

Veckans skiss, vecka 8

Idag hade min minsta tjej feber så vi åkte till min mor och far som tog hand om oss tills mannen kom hem. Det är inte lätt att orka med en fyra åring när man knappt orkar med sig själv, men det gick bra. Däremot blev det ju inget scrappat så jag satte mig nu på kvällen och gjorde en LO efter vecka åttas skiss hos Veckans skiss. Fick sällskap en stund av den lilla som också ville scrappa men till slut fick jag klart layouten. Jag använde mig av mitt Noel Mignon kit förutom washi tejpen som jag hade sen förut. Använt ett sött kort på Ella när hon var 10 månader.

Tonight I managed to sit down and create something and I used week eights sketch at Veckans skiss. Found and old photo of Ella when she was 10 months. I used the latest kit from Noel Mignon except for the washi tape that I allready had at home.

Here is how the sketch looks like.And this is what I created. I am sorry for the bad photo but I will take a new one tomorrow in daylight.7 kommentarer:

Malin/malwa sa...

Härliga färger! Och tag'en/ramen är ju perfekt. :)

Krya-på-kramar till er båda!

Camilla sa...

Så fin den blev!!

Kram på er!

Titti sa...

Hej Cicci!
Ja det är inte lätt att sköta de små när man själv mår dåligt, hoppas på att du får hjälpen snart. Din LO är jättefint dekorerat och fina färger. Ha det så gott och tack för hjälpen. Kram Titti

Jeanette Nyström (Jeany) sa...

Vilken fin LO! Gillar färgerna och washitapen! Tack för ditt bidrag till oss på VS!

Ulrika sa...

Jättegulligt!
Gillar hur du gjorde med remsorna!
Tack för ditt bidrag till Veckans Skiss!

Anonym sa...

Sött! Gillar tagen du satt på fotot och liksom ramar in det söta ansiktet. Bra lösning med tejpen, det syns att du har inspirerats av skissen. Tack för din tolkning denna veckan /J*

allram/ Jenni sa...

Läckert färgcombo, lite busig. Coolt. Tack för bidraget till VS.