tisdag 18 juni 2013

A card for Maddy

I watched this video over at Simon Says Stamp this morning and I wanted to do a similiar card, but when I did it I thought Simon the dog fitted better underneath the clouds then a tree. I colored him with my promarkers actually today, since they are in a small container I had room for them on my desk.
I have wanted to make a card for Maddy who is suffering from cancer and over at Simon Says Stamp they really want us to send cards to cheer her up and I thought that this card would be perfect for her because I want better times for her soon!

Jag såg den här videon i morse hos Simon Says Stamp och ville prova att göra ett likande kort med de saker jag har här hemma. När jag hade stansat ut molnet tyckte jag inte det passade med ett träd så jag satte dit hunden Simon istället som jag färglade med promarkers idag. Lådan som promarkerna är i är nämligen liten och  får plats på mitt skrivbord så att jag slapp gå iväg till köksbordet:) Visst är hunden Simon gullig! Har länge velat göra ett kort till Maddy som har cancer och Simon Says Stamp vill verkligen att vi ska skicka ett kort till henne för att visa att vi tänker på henne. Hon älskar att få kort från folk över hela världen ( vem gör inte det) så snart kommer det ett från Sverige.1 kommentar:

Lorraine A sa...

Gorgeous card :-) I am here commenting on the Simon Says Stamp Challenge and saw the link to this card :-)

I am sure Maddy will love this ,,, super cute :-)
luv
Lols x x x